Långkryssningar

Hem/Birka-butiken/Långkryssningar
Långkryssningar 2017-05-18T14:54:18+00:00

Långkryssningar

Följ med på en riktig kryssning! Föreställ dig nya resmål med strandhugg varje dag, god mat och dryck, underhållning, spa-upplevelser, taxfree-shopping och allt det andra som skapar en komplett semesterupplevelse.

Vakna upp på ett nytt resmål och krydda upplevelsen med våra uppskattade utflykter. Upptäck världsarvet Lübeck med marsipan och mysiga gränder. Ät ett smørrebrød eller två i Köpenhamn eller upplev soliga stränder på Tysklands riviera. Promenera i sommarstaden Visby eller se vackra Höga Kusten med Luleå från både sjö- och landsidan.

Sommarens stora nyhet är en fyradygnskryssning till trivsamma Lübeck & storstaden Hamburg. Du som gärna rör på dig kan uppleva resmålen på vandringar eller cykelturer i ett unikt samarbete mellan Birka Cruises och Sveriges bästa rundresearrangör TEMA.

Dessutom erbjuder vi inte mindre än 20 nya utflykter på de olika destinationerna!

Långkryssningar med M/S Birka sommaren 2017

Nyhet! Lübeck & Hamburg med Gotland och Bornholm.

Upplev historiens vingslag i trivsamma Hansastaden Lübeck. Strosa i den världsarvsklassade gamla stadsdelen, upptäck någon av alla små gränder och fika på Café Niederegger. Föredrar du storstadspuls, följ med till vackra hamnstaden Hamburg med fler broar än självaste Venedig.

4 dygn, avresa 4/6 och 14/8.
Pris från 4 225:- per person inkl halvpension.

Höga kusten och midnattssol med Härnösand och Luleå.

Förra sommarens succé! Upptäck världsarvet Höga Kusten med strandhugg i Härnösand och midnattssol i Luleå under en unik kryssning där vi som enda rederi världen går inomskärs längs Höga Kustens vackra skärgård.

3 dygn, avresa 12/6, 22/6 och 27/6.
Pris från 3 150:- per person inkl halvpension.

Nyhet! TEMA – VANDRINGSKRYSSNING Upplev Höga Kusten med Luleå till fots.

Tillsammans med rundresearrangören TEMA har vi skapat ytterligare en ny resform: vandringskryssning! Kryssa och vandra i Höga Kusten och Luleå tillsammans med TEMAs kunniga reseledare.

3 dygn, avresa 12/6, 22/6, 27/6.
Pris 7.100:-/person inkl helpension.

Tysklands Riviera med Warnemünde, Gotland och Bornholm.

Fyra dygn med massor av upplevelser. Tysklands riviera bjuder på sandstränder, sagoslott, svensk historia och ånglok toppat med öl, korv och sauerkraut. Under resan besöker vi också solskensöarna Gotland och Bornholm.

4 dygn, avresa 6/7.
Pris från 4 225:- per person inkl halvpension.

Underbara Köpenhamn med Gotland och Bornholm

Smørrebrød och soldränkta öar! Följ med på en dejlig minisemester i världsstaden Köpenhamn. Upptäck Strøget och kolla in folklivet i Nyhavn. Som en extra bonus lägger vi till på både Gotland och Bornholm under resan.

4 dygn, avresa 30/7.
Pris från 4 200:- per person inkl halvpension.

TEMA – Cykelkryssning Köpenhamn, Bornholm och Gotland på två hjul.

Kryssa och cykla med Birka och Sveriges bästa rundresearrangör TEMA. Utforska Köpenhamn, Gotland och Bornholm från cykelsadeln tillsammans med TEMAs kunniga reseledare.

4 dygn, avresa 30/7.
Pris 8.600:-/person inkl helpension.

Weekend i Visby

Weekend i solsäker sommarstad.

Upplev sommarpulsen i Visby, strosa runt bland gränderna innanför ringmuren eller värm upp inför kvällen på Kallis. Vill du se mer av Gotland, följ med på någon av våra utflykter.

2 dygn, avresa 21/7.
Pris från 2 100:- per person inkl halvpension.

Kontakta oss gärna!

Kontakta oss gärna för mer information eller bokning. Det går bra att ringa, mejla eller att besöka något av våra kontor i Norrköping eller Linköping.

011-200 390 resecenter@ntm.eu

Öppettider & hitta till oss