Långkryssningar

//Långkryssningar
Långkryssningar 2017-12-19T15:03:31+00:00

Långkryssningar

 

Kryssa mellan upplevelserna

Äntligen kan vi presentera nästa sommars långkryssningar! Vi utökar från nio till elva kryssningar och spännande nyheter: vad sägs om Tysklands största ö Rügen eller Vasa i kombination med Höga Kusten.

Redan nu kan du läsa om alla resmål och nyheter och från mitten av december kan du boka kryssningarna. Håll ut!

Nya resmålet Rügen är Tysklands största ö och ingår med Gotland och Bornholm i en lite lyxigare ö-luffning i Östersjön. Nyheten Höga Kusten i kombination med Vasa bjuder på två länder och ett världsarv.

Förra sommarens nyhet Lübeck är tillbaka, bland annat i en ny kombination med storstaden Köpenhamn. Weekend i sommarstaden Visby är ytterligare en favorit. Och de populära kryssningarna till Höga Kusten fortsätter, både i kombination med Luleå och tvådygnskryssningar enbart till Höga Kusten.

Besöken i land är bara en del av upplevelsen. Ombord finns en värld av, aktiviteter, underhållning, matupplevelser shopping, spa, havsutsikt och sommarfest på soldäck

Nedan kan ni läsa mera om de olika Långkryssningarna för 2018

 

Kontakta oss gärna!

Kontakta oss gärna för mer information eller bokning. Det går bra att ringa, mejla eller att besöka något av våra kontor i Norrköping eller Linköping.

011-200 390 resecenter@ntm.eu

Öppettider & hitta till oss