Långkryssningar

//Långkryssningar
Långkryssningar 2019-03-14T12:27:49+02:00

Långkryssningar 2019

Kryssa mellan upplevelserna

Bara med Birka kan du kryssa från Stockholm 2-4 dygn till resmål som Höga Kusten, Luleå, Vasa, Rügen, Lübeck, Köpenhamn, Bornholm, Gotland och sommarens nyhet, Klaipeda. I jul kan du kryssa till tomten i Lappland och i februari till nyheten SkiCruise, en maxad skidweekend!

Sommarens kryssningar är äntligen här med kära bekanta och nyheter. Vad sägs om mysiga och prisvärda Klaipeda på Litauens kust och övernattning i Luleå så att du ska kunna se midnattssolen vid norra polcirkeln!

Du kan också kombinera en kryssning med cykling eller vandring tillsammans med rundresearrangören TEMA. Det bästa av två världar, helt enkelt.

Vakna upp på ett nytt resmål varje dag och krydda upplevelsen med en utflykt. Bekvämt och enkelt, du stiger på i centrala Stockholm och har ditt boende med på hela resan.

Ombord väntar en hel värld av upplevelser. God mat, dans, underhållning, shopping, spa, jympa, provningar. Däremellan kopplar du av i solen och njuter av utsikten när vi glider fram i lugn takt.

En sak är säker – det bekvämaste sättet att upptäcka världen är på en kryssning.


NYHET! Klaipeda och Visby
Två pärlor vid havet
Upptäck sommarens nyhet Klaipeda, en okänd pärla med sin gamla stad, unik natur, stränder och spännande historia – i kombination med vår favoritö Gotland.
3 dygn, avresa 2/6. Pris från 3 450:- inkl halvpension.

Möt våren i Visby
När våren är som vackrast styr vi mot Visby. Strosa bland gränderna innanför ringmuren eller se mer av Gotland under någon av våra utflykter.
2 dygn, avresa 1/5. Pris från 2 300:- inkl halvpension

Höga Kusten och Luleå
NYHET! Sommarnatt i Luleå med midnattssol.
Utforska Höga kustens natur och Luleå vid Bottenvikens kust! För första gången övernattar vi i Luleå för att du ska kunna uppleva midnattsljuset på riktigt.
4 dygn, avresa 20/6. Pris från 3 995:- inkl halvpension.

Rügen – Tysklands största ö
Ö-luffning i Östersjön med Rügen, Gotland och Bornholm.
Rügen är inte bara Tysklands största ö, den beskrivs ofta som den vackraste. Följ med oss på en ö-luffning med klass – upptäck tre öar och tre länder på fyra dygn!
4 dygn, avresa 1/7 och 11/8. Pris från 4 275:- inkl halvpension.

Höga Kusten och Vasa
Ett världsarv – två länder.
Upplev världsarven Höga Kusten och Kvarkens skärgård under en och samma resa. Under kryssningen gör vi strandhugg i sommarstäderna Härnösand och Vasa.
3 dygn, avresa 10/6 och 18/8. Pris från 3 250:- inkl halvpension.

Köpenhamn och Gotland
Storstadspuls och hygge i underbara Köpenhamn i en ny kombination vår gotländska favorit. Upplev två av våra populäraste resmål i försommarskrud!
4 dygn, avresa 19/5. Pris från 3 895:- inkl halvpension.

Lübeck & Hamburg
med strandhugg på Bornholm och Gotland.
Trivsamma gränder, marsipan och spännande historia i Lübeck. Eller storstadspuls i hamnstaden Hamburg, med fler broar än självaste Venedig.
4 dygn, avresa 28/7. Pris från 4 275:- inkl halvpension.

Världsarvet Höga Kusten
med strandhugg i Härnösand.
Följ med på en unik kryssning till Höga Kusten och Härnösand! Upptäck världsarvet tillsammans med oss och kryssa inomskärs i Höga Kustens vackra skärgård.
2 dygn, avresa 27/5 och 16/6. Pris från 2 465:- inkl halvpension.

Weekend i Visby
Känn sommarpulsen i Visby på vår weekendkryssning. Strosa runt bland gränderna innanför ringmuren, slå dig ned och kolla in folklivet eller värm upp på Kallis inför kvällen.
2 dygn, avresa 12/7 och 19/7. Pris från 2 265:- inkl halvpension.

TEMA cykel- och vandringskryssning – Rügen, Bornholm och Gotland
Välkommen till en härlig resa med cykling, vandring och kryssning med TEMA och Birka Cruises! Under fyra dygn utforskar vi tyska ön Rügen, Gotland och Bornholm till fots och från cykelsadeln tillsammans med vår kunniga reseledare.

TEMA cykelkryssning – Klaipeda och Gotland
Välkommen att utforska Östersjöns pärlor under en kryssning med cykelturer tillsammans med TEMA och Birka Cruises! Under tre dygn utforskar vi Gotland och litauiska Klaipeda från cykelsadeln tillsammans med vår kunniga reseledare.

TEMA vandringskryssning – Höga Kusten och Luleå
Välkommen till vackra Höga Kusten och Luleå med TEMAs vandringresa och kryssning med Birka Cruises! Under fyra dygn utforskar vi Höga Kusten och Luleå tillsammans med vår kunniga reseledare. I land tar vi oss fram till fots och njuter av den vackra naturen, den friska luften och ljuset.

Med reservation för slutförsäljning

Kontakta oss gärna!

Kontakta oss gärna för mer information eller bokning. Det går bra att ringa, mejla eller att besöka något av våra kontor i Norrköping eller Linköping.

011-200 390 resecenter@ntm.eu

Öppettider & hitta till oss