Segla med MSC Poesia på en helt ny 118-nätters kryssning runt om i världen som avgår den 7 januari.
Missa inte chansen att få besöka 53 fantastiska destinationer i 33 länder!

Här nedan kan du se några av de häftiga platserna du kommer att upptäcka:
Puerto Limon (Costa Rica), San Francisco (USA), Honolulu (USA), Sydney (Australien), Tokyo (Japan), Shanghai (Kina), Hong Kong, Da Nang (Vietnam), Singapore, Aqaba (Jordanien).
Ombord på vårt vackra skepp, MSC Poesia – MSC Cruises “dikt till havets skönhet”, kommer gästerna att få uppleva en värld av komfort, skapad för att överraska och glädja. Det finns så mycket att njuta av, från den spektakulära vattenfallsfoajén till Zen Garden, en autentisk japansk sushi-bar, och MSC Aurea Spa-avdelningen med ångbastu, bastu och gudomlig massage för att skämma bort både kropp och själ – det perfekta stället att varva ner. För de mer aktiva finns det till och med en basket- och tennisbana, shuffleboard, toppmodernt gym och minigolfområde. Plus 3 simbassänger, 4 bubbelpooler och en gigantiskt poolområde med bioskärm, för att nämna några av funktionerna i MSC Poesia.
15 utflykter ingår i bokningen och naturligtvis kan andra utflykter bokas både i förväg eller under kryssningen. Dessutom kommer ett dryckespaket ingå och 30% rabatt på alla tvättjänster.